svart på vitt

Intyg från vct läkaren Beate..      2010-09-03

Ovanstående patient har tät kontakt med vårdcentralen.
Känd med gastrointestinala besvär, efter en gastric by pass operation och komplikationer.
Har en kronisk b12-vitaminbrist i samband med operation.
Känd med benlängdsskillnad, besvär i muskuloskeletala systemet i form av värk, rörelseinskränkningar, nedsatt uthållighet och orkeslöshet.
Känd med diagnosen ångest, social fobi och grov inskränkning av koncentrationsrubbningar.

Ovanstående patient har tät kontakt med sjukvården, får läkemedel via specialister på KSS och öppenpsyk.
har desutom kontakt i form av terapi och samtal.

Den här patienten är väldigt tagen av sina kroppsliga och psykiska besvär.
pga en oerhört grav socialfobi, ångest och nedsatt uppmärksamhet har hon svårt att träffa folk eller att ha kontakt med främmande personer.
Hon är nedsatt i uthållighet, kraft och rörelseförmåga pga bristsituation efter magoperation och påverkan av muskelatur och skelett.

Provsvar 2010-09-20
Lever och njur värden tyder på undernäring, att patienten ej får i sig tillräkligt med mat.
De vita blodcellerna ligger på gränsen.

Väntar på de sista prov svaren som ej kommit ännu...

Så vad ska hända nu???
Ja om jag visste det skulle kanske livet vara lättare för just nu är jag på bristnings gränsen och tårarna bränner under ögon locket... hatar detta hatar att vara så svag att varje rörelse e jobbigt och tårarna är nära hela tiden.
Några säger att de bara e att åka in för o få hjälp eller kämpa sig till det, men utan energi och utan medicin som fungerar bra är det sten kört då sitter jag här och går sönder mer o mer för var dag som går.
Har fått tid för gastroskopi i slutet av oktober men sen då, hur ska jag få behålla maten? När inte ens näringsdryckerna stannar kvar?
Vill du byta bara ngn dag? jag är villig att låta er förstå hur det är att vara jag och att det inte är konstigt att man vill ge upp, en del får det att låta som om jag bara gnäller och att de kanske inte är så farligt, men helt ärligt försök ha mitt liv en dag eller en vecka ni kommer inte klara det, för det är inte ett liv värt att leva.
Den sista tiden nu har jag ofta känt att jag vill kasta in handduken, men jag kan ju inte jag har min make o mina underbara barn, men jag hittar inte energin att kämpa för att få må bra...
I morgon ska jag träffa den nya psykologen för första gg och jag hoppas hon är bra o att det kommer fungera, hon har utbildning i kbt terapi kanske det jag behöver just nu..
Men samtidigt behöver jag hjälp med denna kropp, men hur eller med vad har jag inte en aning om =(
Livrädd att bli inlagd på kss igen vill inte vara där, vill va i mitt hem min säng med min familj, inte på ngt äckligt sjukhus ensam....
Vill inte heller att dom ska komma på att en ny operation behöver göras för helt ärligt efter var gång dom öppnat mig har jag blivit sämre och det är ju inte det jag strävar efter...
Så nu har jag fått ur mig allt detta iaf o de e skönt..
Inte för att de e ngt skoj o läsa men skönt o ventilera iaf ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Totalt

Denna månad

Denna vecka

Idag

Online
RSS 2.0