Kan ni hjälpa mig med sjukhus tips?

Sitter och pratar med min mamma om var hon ska ringa i morgon för detta går inte och vi måste ha någon plan en liten plan iaf...
Idag har jag kräkts upp mot 20gg så detta är riktigt ohållbart, jag mår skit på riktigt och det är bara en tidsfråga innan jag bryter ihop totalt!.
Så tipps på bra sjukhus med bra kirurger tas gärna emot!!

Kommentarer
Postat av: Marie-Louise

Karlskoga/Örebro/Karlstad.. Torsby är även ett bra sjukhus.. De har gjort många GBP op.. Med som jag hört bra resultat.. de borde kunna fixa något..

Några förslag.. KRAMEN

2012-02-08 @ 18:59:43
Postat av: Anna

Lund, Malmö

2012-02-08 @ 19:40:19
Postat av: Lisbeth

Jag blev opererad på Carlanderska och min kirurg Torsten var helt underbar, men det är privat så jag vet inte om det fungerar att komma dit...

2012-02-08 @ 19:41:08
URL: http://minresamot.blogspot.com/
Postat av: Tilda

Jag och flera bekanta till mig har opererats i sundsvall. Helt fantastiska kirurger och vid komplikationer o andra händerlser så har de varit otroligt hjälpsamma. Finns ett flertal kirurger som jag själv varit i kontakt med, Cengiz, Artur, Klas och Fredrik.

2012-02-08 @ 22:22:33
Postat av: Marie-Louise

KRAMEN VÄNNEN..

Hoppas du kan hitta något sjukhus att åka till.. Jag följer gärna med dej. Har ju bilen hemma varannan vecka nu.. Så vi kan åka när som helst..

Något måste kunna ordnas till..

KRAM KRAM vännen..

2012-02-09 @ 08:07:56
Postat av: E.

Jag opades på Sofiahemmet, det är ju privat i Stokholm, men en del landsting har avtal med dom. Kan man inte försöka få en remiss dit? Dom är så jäääädrans underbara! Sedan KAn det ju vara så att man kommer till en punkt där man inte kan göra mer, emn då får dom ju SÄGA till dej det och ge vård utefter det, som smärt och vätskedropp eller så.

Då blir det nog lättare att anpassa sig, du har ju säkert redan förstått att detta är ett kroniskt tillstånd även om jag hoppas att dom kan opa det bättre i alla fall.

Kram

2012-02-09 @ 20:47:14
Postat av: Johanna

Har själv erfarenhet från Carlanderska. Personalen är trevlig, förstående...tyvärr så är det ju privat sjukhus. Men du eller din mamma kanske kan ringa hit och få lite tips.



Kramen

2012-02-10 @ 07:00:02
Postat av: Pia Garin

Skulle gärna försöka hjälpa dig, men tips på sjukhus är ju knappt lönt nu. Det är ju svårt för dig att komma ut nån längre sträcka.

Men när du vet om du tänker våga ta dig iväg nånstans, så säg till mig ! Jag kan köra, stanna, vara kvar tills möten, undersökningar å allt är över. Om din mamma inte kan stanna så kan jag.

Min man är sjöman och hemma 3 mån, ute 3 mån. När han är hemma kan jag vara hemifrån i många dagar i sträck.

Betalar resan dit du vill åka och uppehälle. Vet ju att ni inte fått till det med fkassan än.

Kram så länge

2012-02-10 @ 16:54:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Totalt

Denna månad

Denna vecka

Idag

Online
RSS 2.0