Vissa saker kan bli så tjatiga...

Har ni tänkt på det att folk kan komma med saker som i nu läget absolut inte spelar någon roll men som ändå tas upp gång på gång.
I mitt fall handlar det om att folk ofta säger att denna operationen va ju inte så bra och det kanske va dumt att jag gjorde den och att jag helt enkelt borde valt ett bättre alternativ typ viktväktarna.
Men va fan, är ni så dumma på riktigt?
Som alla vet har vikten varit en kamp hela mitt liv och givetvis har jag oxå prövat viktväktarna!
Ja det kanske va dumt att jag gjorde den men nu har jag gjort den och det har gått fem år så sluta upprepa samma skit hela tiden.
Jag kan ju inget göra åt det nu utan det är som det är helt enkelt men jag tycker ändå att mitt opererande sjukhus ska ha ett ansvar till mig som deras patient och att det ska ligga i deras intresse att göra mig bättre...
och visst ångrar jag denna piss operation många gånger om, men de hjälper ju inte mig att få tillbaka ett liv och jag kommer heller aldrig få tillbaka alla dom åren jag förlorat.
Det jobbiga är ju att tiden går, dagar, veckor, månader och år men jag står kvar på samma ställe än utan hjälp och det känns inte som om jag kommer stöta på en läkare som är villig att ta reda på var felet är och hjälpa mig att så gott det går att åtgärda...
Ne ni livet är bra skit, ofta iaf..
Nu ska jag hoppa i sängen och hoppas på att jag är feber fri i morgon...
nattinatt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Totalt

Denna månad

Denna vecka

Idag

Online
RSS 2.0