Torsdagen den 10de

Vet inte om jag vill att det ska bli torsdag...
Kalla fakta sänder då sitt program kl 21 och jag mår dåligt av att veta att jag där i tv ska berätta om mitt liv.
Jag är inte med länge utan kanske 10min och på dom minuterna hinner jag få med rätt mkt och jag hinner även med att gråta =(
Detta är inte som att medverka på allsång på skansen eller ngn frågesport, utan detta är om mitt liv, det är ngt känslosamt som jag ska dela med svenska folket.
Jag är en person som inte vill stöta mig med andra, vill inte bråka och jag är absolut inte en egoistisk person, jag vill andra mer väl än mig själv.
Då man blivit mobbat under sina skol år så har man en så sjukt låg självbild och självkänsla och vetskapen om att säkert många där ute kommer titta på detta o skratta..
Jag har ju valt att inte godkänna alla kommentarer som lämnas, men det är många som inte är så nice.. och jag försöker skaka av mig det men sammtidigt blir jag ledsen och arg.
Dom menar att jag valt den enkla vägen och när jag valde den vägen får jag ju skylla mig själv om jag drabbats av ngn komplikation.
Men jag orkar inte försvara mig längre och jag anser att dom som känner mig vet hur jag mår o tänker och det är ju det viktigaste.
Sen som jag nog sagt o skrivit tusen gg så om operationen hade lyckats hade det ju varit underbart och jag hade säkert haft det liv jag alltid drömt om, men så är ju inte fallet nu utan nu är det enbart skit!
Och man kan ju undra hur många de är som kommer kolla på pogramet på torsdag??!
Jag kan även undra om mäniskor där ute kommer förstå vad det innebär att om du väljer att göra en gbp operation och du drar nitlotten som jag och många andra gjort... om dom ändå tror att den nitlotten är bättre än ett liv som tjock?
Ojoj om jag haft en aning hade jag lätt valt ett liv som tjock även fast det säkert hade innebärt ett kortare liv pga alla sjukdomar som följer fettman.
Men då hade jag iaf kunnat leva dom åren i stället för att ha det som jag har det nu.
Jaja summan av detta inlägg är iaf att ångesten inför programet på torsdag är sjukligt hög och jag kommer skämmas mer än någonsin!!!!

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag ska titta på torsdag och jag tycker du är jättemodigt som har ställt upp och berättat om baksidan av operationerna! Min bror är ju op:ad och har inte samma problem som dig men han har psykiska problem istället.. :/ Jag har funderat på att operera mig men har nu kommit på andra tankar. Det finns så mycket som faktiskt kan gå fel...

Försök att inte ha ångest inför torsdag, heja dig !

Kram Maria (MiKla)

2011-03-06 @ 18:01:49
Postat av: Ellinor

Älskade hjärtat,det blir jobbigt,det är modigt och jag är stolt över dej!Därute kommer det hela tiden finnas människor som mår jättebra efter open(grattis till dom)och detkommer finnas dom som inte förstår vilket helvete det kan bli(som efter vilken op som helst).Det är SYND om dom som inte förstår!!!Jättekram

2011-03-07 @ 10:15:18
Postat av: Terhi

Hej Linda!



Ge inte upp, med lite tur kanske det ordnar sig. Vem vet, nu när din historia kommer ut så kanske någon stiger fram och har hjälp att erbjuda.



Jag ska se programmet i morgon. Jag är inte op:ad men jag har 60-70 kg övervikt(har lyckats tappa 14 kg med hjälp av hälsochoklad). Visst har jag någon gång för länge sedan haft tankar på op, men insikten om riskerna har fått mig att avstå. Du är modig och din blogg är väldigt personlig och jag hoppas de som hittar hit tar sig en extra funderare. Jag har en kompis som har fått en tid för op om ett par månader. Jag har gett henne länken till din blogg.



Att läkarna rekommenderar gbp så lätt tycker jag är skrämmande. Och om det är så att de medvetet mörkar problemfallen, då borde de inte få fortsätta i yrket.



En fråga som dykt upp många gånger medans jag läst bloggen: Fick du några råd om hur/vad du ska äta efter operationen? För en sak som jag lärt mig är att läkarna vet inte ett piss om näringslära. Under den mångåriga utbildningen läkarna går, läser de inte mer än några få dagar om näring. Så de har ingen koll.



Jag läste någonstans att maten man som gbp opererad äter ska vara torr. Vätska ska man inta mellan måltiderna. Du har nämnt att du kunnat behålla rån (kex?) och nu senast potatis-skruvar. Vad gäller vitaminer och mineraler, har du testat Mivitotal? Den är välbalanserad och innehåller mer än 70 olika vitaminer och mineraler samt spårämnen. Den är flytande så du slipper svälja tabletter.



Vad är åsikt om alternativ medicin?



Håll huvudet högt och kämpa för dig och din vän Lisa mfl. Den kampandan är härlig att se.



Kram / Terhi

2011-03-09 @ 18:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Totalt

Denna månad

Denna vecka

Idag

Online
RSS 2.0