Fundilerat lite mera...

Det är ju igentligen helt sjukt vad jag har tyckt synd om mig själv under dessa fyra år som gått, riktigt synd oxå..
men för var dag som går får jag höra om flera o fler personer som fått massa komplikationer efter denna gbp operationen, o sammtidigt som de på ngt sätt är skönt att veta att jag inte är ensam så känns det ju för jävligt helt enkelt, för detta liv, med andra ord ett liv av komplikationer efter en operation man gjorde i syfte för att få gå ner i vikt samt slippa en massa kremper, har gjort att det uppstått så mkt annat i stället.
Jag som ansåg att om jag gick ner skulle jag bli *fri* på så många plan, men inte.
Man är ju mer låst nu än innan, jag kan ju inte äta borta då jag upplever de så jobbigt att springa ifrån o kräkas borta och sen är det ju detta med smärtorna som kommer när dom känner för det o då behöver jag lägga mig eller sätta mig i en varm dusch och det är ju inget man gör varstans =/
Men iaf tillbaka till detta med att jag inte e ensam i komplikations världen efter en gbp operation.
Märker mer o mer att jag på ngt knepigt sätt känner mig lättad i att inte vara ensam, visst de e klart att jag visste att det fanns andra med olika komplikationer men inte i denna utsträckning!
Helt otroligt hur det tystas ner, men frågan är ju kvar om man visste om allt detta som hänt mig o hänt andra hade man skippat operationen då eller hade man tänkt att det inte händer mig?
Med störst sannolikhet hade jag nog tänkt att det inte händer mig o genfört den ändå!
Känner att det mest e knasigt pladder just nu =P

Igår och i förrgår va jag så glad =) jag kunde äta lite av Anders hemma gjorda piroger med köttfärsfyllning, WOOHOO!!
okej det va ju inte massa men lite lite av brödet o sen innehållet o även fast jag fick mkt ont så kräktes jag inte!!
Säkert svårt att förstå men efter att ha levt på knäckebröd, falurågrut, till frukost lunch middag o mellis o bara smör på så kändes de underbart att få i sig lite normal mat =)
Det behös ju inte så mkt för att jag ska bli överlycklig =)

Jag har mkt tankar kring allt jag fått veta det sista osv men jag återkommer med ett nytt inlägg..
Och tack alla för era kommentarer sånt gillas.
Ha nu en toppen dag alla där ute..
Kramar från mig

Kommentarer
Postat av: Elwynn

Du är verkligen en kämpe linda! har läst båda dina bloggar o det lyser igenom av kamplust! Gör inget om du gnäller eller tkr synd om dej själv för du har all rätt i världen till det!

Jag Hejjar på dig

Kramar Linda <3

2011-01-21 @ 13:31:42
Postat av: Linda

Hej

Läste lite på din blogg och vad ledsen jag blir! Men jag är i samma sits, men är relativt nyopad, så jag får inte klaga ännu. Men vad jag känner igen mig, vill inte vara så social som jag var innan, med risk för att kräkas, kräks idag 6-8 ggr per dag och då inte alltid efter mat. Den där piggare mamman som jag skulle bli är som försvunnen av alla mina komplikationer som jag gått igenom. Det vi kan göra är att fortsätta kämpa mot allting som är fel just nu och leva på hoppet att en dag så blir det bättre! Kramizar Linda

2011-01-21 @ 15:29:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Totalt

Denna månad

Denna vecka

Idag

Online
RSS 2.0