gnäll KÄRRINGEN Linda

Måste va ngt fel på mig o nu menar jag inte dom fel som redan är bevisade utan det måste vara ngt som man inte satt på papper? Typ hypokondriker eller så.
Finns nog ingen som piper o gnäller över småsaker så mkt som jag gör, helt otroligt!
Detta va ju ngt som slog mig nu då jag kände att livet vart ett steg pissigare än innan =(
Jag har ju inte längre ont där ärrbråcket varit vilket jag är glad över, men det är inget jag talar om, men däremot pratar jag gärna om ställena där jag har ont och hur skit det är, va fan jag skulle behöve glädjas åt det som är bra och det som blivit bättre i stället för att lägga betoningen på det som inte är bra.
Men nu gnäller ja lite till så du behöver inte läsa vidare.....
Ifredags då anders o rasmus gick till kyrkan för hans avslutning stannade jag o my hemma.
Jag plocka o städa, och givetvis bar jag ju My oxå.. jag försökte o inte bära så mkt utan körde runt henne i sulkyn..
iaf så sluta det med att jag fick ont i magen, inte där dom satt in nät o inte vid tarmarna, utan på vardera sida av magen där dom lossat huden från buk väggen.
För o kunna sova fick jag ha korsetten, så ont ja hade.
Och idag när jag har kräkts har jag ytterligare fått ondare där och det är väl (tror jag) pga att man tar i så då man kräks =(
Som ni vet är ju mitt hem = min trygghet!! Här brukar inte ångesten visa sig allt för ofta om jag inte grubblar för mkt på saker, eller om det är ngt o jag inte finner ngn lösning på det.
Men idag har det snurrat i skallen o jag har kännt mig svimmfärdig X-antal gg så otäckt ju, nu e frågan om det kan bero på vitamin o näringsbrist???
Som det är just nu tar jag bara min ångest medicin eftersom det är så svårt att svälja tab då ja kan ta så ytterst lite med vatten, dricker ja för mkt får jag kräkas och med för mkt menar jag mer än 3 klunkar åt gg.
Vet att ja behöver sköta dom, men det e inte lätt, o eftersom ja kräks ofta blir det så mkt äckligare om ja just tagit ngn vitamin =( Så ja det blir en ond cirkel av allt..
Ska försöka i morgon o fylla dosetten igen o sköta det till punkt o pricka i ngr veckor för o se om det ger resultat annars beror de på ngt annat.
nu sist då jag opererades hade jag lågt blodtryck o det e första gg, jag har alltid haft bra blodtryck även under graviditerna, vet inte om man kan få lågt av dåligt intag av näring?
Bläää jag vet inget just nu, ska ju på återbesök till kirurg snart måste skriva ner alla frågor o funderingar tills då.
Tänkte jag skulle höra med Katja vad hon gör den dagen jag ska till Kss, kanske hon kan följa med mig så kan vi fika/äta efteråt o umgås en stund =)


Se dig om

Gillar denna massa...
Lars Winnerbäck..se dig om
det är här du bor
där hänger jackan
där står dina skor
vilka öden förde skorna hit
nu är en liten stor
nu är himlen vit
se dig om
här är din beskärda del
stor eller liten
trasig eller hel
blev du stärkt av allt eller sårad och öm
vad blir rätt och vad blir fel
och när släpper man en dröm
se dig om
är du hungrig eller nöjd
är vägen snårig
eller öppen och röjd
du kan sitta upp nu eller kasta dig av
på väg mot himlens höjd
eller på väg ner i din grav
se dig om
är det nånting du vill ha
är det nåt du har sagt
eller nåt du aldrig sa
ska du rättas in i leden eller söka strid
vad ska du ge vad ska du ta
hur bidar du din tid
se dig om
det är här du står
det är en dag imorgon
och det var en dag igår
det mörkar ute snart är natten här
vad du än förutspår
vem du än är...

orkar, orkar inte

Så här är det med min kropp o mitt psyke just nu....
jag har ju haft feber till o från sen jag kom hem från sjukhuset men nu är det lugnt på den fronten *skönt*
Va nere o tog bort agrafferna +20 st kommer inte riktigt ihåg, det hade läkt fint förutom allra högst upp där det glipa o va som ett hål ner, men nu har jag gått tejpad tills idag o idag såg det toppen ut =)
Så långt frid o fröjd men sen kommer det där MEN....
Nu till besvikelsen o förtvivlan och det som gör att jag vill ge upp...
Jag kräks o kräks o kräks... helt jävla sjukt kan jag lova =( vad e det som hänt? kräkningarna kommer oftare o är sju resor värre.
Förut när jag kräkts har det inte varit varken jobbigt eller svårt utan det har bara kommit sen har det varit bra, men nu gör det ont som fan o jag får verkligen kämpa, efteråt e jag orkeslös o ont i magen som fan...
Det ska ju inte vara så här detta skulle ju vara fixat nu ju =( va fan...
Det sjuka är att man ska ju nästintill inte kunna kräkas efter denna magoperation, men tydligen kan jag allt man inte ska kunna...
Vad det gäller mat intag o vätska är det så mkt svårare nu än innan dom opererade tarmarna o opererade in nät..
Så nu äter jag mindre än innan vilket inte heller va planen, när det är varmt o så är man ju givetvis törstig, men jag kan bara dricka 2klunkar sen ta det lugnt sen dricka igen detta e sjukt.
Va så törstig härom dagen att jag drack ett halvt glas vatten på en gång, men jag fick ju kräkas upp det direkt men de visste jag ju =(
Dietisten sa att jag skulle äta varannan timme o funkade inte det så skulle jag äta varje timme men va fan det finns väl roligare saker o göra?

JÄVLA PISS KROPP!!!
skulle lätt byta

RSS 2.0