samtalet gav inget...

Det visste vi ju igentligen.
Vct läkaren sa att han kan inget göra för han är inte behandlande läkare, men han skulle skicka en förfrågan till KSS vad dom ska göra...
Jag verkar inte tillhöra någon.
Kirurg säger att jag inte är en kirurg patient, vct säger att dom inte är behandlande läkare och att dom inte har den kompitensen, så då undrar jag igen, vem ska hjälpa mig?

Kommentarer
Postat av: Carina

Hej, Linda! Känner förstås inte dig personligen, men känner verkligen MED dig! Jag antar att det är dig jag läser om i dagens GT? Så nu skriver jag till dig helt spontant då jag blev så gripen av ditt öde och de stora problem som uppkommit efter din operation. Det är helt förfärligt!

Det finns en del att göra, men tyvärr kan läkarna inte tillräckligt mycket nutrition. En nära anhörig har jag som (tyvärr) också gjort samma operation som du, men som klarat sig bättre. Det gör att jag kommit i nära kontakt med flera av de problem som kan uppstå. Att ha näringsbrist är allvarligt, men det går att göra något åt. Frågan är om du skulle vilja dela med dig mer av din historia till mig och att jag därigenom kan ge dig råd utifrån min egen erfarenhet, samt använda mitt nätverk inom både näringsmedicin och skolmedicin för att få din nuvarande situation på rätt köl igen. Det kommer inte att gå över en dag, men att det kan bli så mycket bättre är jag helt övertygad om.

Jag är lärare och har bla vidareutbildat mig inom näringsmedicin och näringslära på universitetet. Har över 14 års erfarenhet och har hjälpt många till bättre hälsa. Vill du prova är du välkommen att ta kontakt med mig. Känner vi att kemin stämmer och att du är beredd att lyssna på det jag säjer kan vi fortsätta. Dock inte via bloggsidor, då jag har sekretess för mina klienter.

Oavsett vad du gör önskar jag dig LYCKA TILL! Ge inte upp!

Mvh Carina

2012-01-17 @ 16:19:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Totalt

Denna månad

Denna vecka

Idag

Online
RSS 2.0