Söka privat sjukvård!??

Många som kommenterar och mailar mig anser att jag (även andra som blivit lika illa bemötta av sjukvården) borde söka privat sjukvård för dom ska tydligen bry sig mer, och jag hade lätt gjort det men vi lever på existensminimum och det finns inte en chans att hitta såna pengar =( och lån får vi inte ta =(
Det är ju knappt så jag har råd med sjukvården i skövde och resan dit och hem =( man skrapar och vänder på varje krona och det fungerar knappt och all medicin är så dyr innan man kommer upp i frikort =( nu är jag från början och medicinen ruinerar ännu mer...
Det va några kvinnor som funderade på om man skulle börja med någon insamling för om folk lämna ett bidrag på 10kr var skulle det tillslut bli en del, men jag som alltid tycker det är pinsamt.
Fick så mkt skit när jag fick bidrag av er till en notebook, folk ansåg det va vidrigt gjort att jag tvingade mina bloggläsare, men jag tvingade aldrig någon att sätta in några pengar utan alla gjorde det av egen fri vilja ju =(
Men visst absolut skulle folk vilja bidra till privat läkarvård skulle ju ingen bli gladare än jag och mina... för ingen orkar med detta längre, ingen orkar med mig, jag är väl mest till besvär som det är nu och jag förstår för man tröttnar på mina fel och att jag åker ut och in på sjukhus utan att dom åtgärdar felen jag har =(

Eller vad tror och tycker ni?

Sen har jag ju fortfarande funderingarna kring att skriva en bok om livet innan och efter min gbp operation och hur det faktiskt kan gå då det misslyckats, men jag vet inte hur man går tillväga om man ska göra ngt sådant, jag vet heller inte om det redan skrivits något om baksidan av dessa operationer, vet ni?

Tack för att ni finns <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker absolut inte att du ska skämmas för bidrag. Hade jag själv inte varit långtidsarbetslös och inte levt på någon annan, så hade jag hjälpt till med en slant. Helt klart.



Jag är säker på att det finns vänliga själar med goda hjärtan som har arbete och som mer än gärna donerar ett bidrag för en god sak!



Sen kan du absolut skriva en bok, låter som en bra idé.



Du förtjänar ett bra liv, våga ta hjälp av de som vill hjälpa! Strunta i de andra, de som klagar är inte ens värda att tänka på.



Kram!

2012-07-13 @ 18:32:32
Postat av: 135

Hej jag hitta hit idag så fin blogg du har men så lessen jag blir att läsa dock.

När jag bodde i Skövde så fanns läkare med landstingsval och då kostar det samma som på vårdcentralen, vet det fanns vissa specialister med sådana avtal med kanske kan vara nåt?

Kss el vårdcentralerna ger jag inte mycket för.

Hur länge sedan op du dig?

2012-07-27 @ 12:19:28
URL: http://nogg.se/135

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Totalt

Denna månad

Denna vecka

Idag

Online
RSS 2.0