En tidig lördagsmorgon...

Kallt men fint, morgon blosset och kaffet till detta de va helt okej =)


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Får du behålla kaffet eller kräks du fortfarande?

2012-03-05 @ 20:13:46
URL: http://elligrta.bloggo.nu
Postat av: Anonym

Sluta röka!

2012-03-06 @ 08:06:41
Postat av: Karlsson

Varför har du tagit bort mig på fb för`?? vad är det ja skulle ha gjort nu eller passar man inte längre att va din vän? inte lätt för mig att ta mig till kss o hälsa på dig. o det vet du så väl... trodde vi va vänner för alltid denna gången.. varför ska du hålla på för`? dyger ja inte längre då du har marie-lousie eller?? man börjar ju undra.. man kan va kompisar med flera åt gången... synd att du gör såhär... va rädd om dig o du finns i mina tankar hela tiden.. hoppas du ändrar dig tidsnog... ledsen när du gör såhär...

2012-03-06 @ 20:46:25
Postat av: Marie-Louise

Tänk vad det kan bli ledsamt då man får nya vänner. Jag är så otroligt LYCKLIG att jag har funnit en så fin VÄN som Linda. Vi ger varandra stöd i våra liv. Delar både glädje och sorg med varandra. Vi hjälps åt på de sätt vi kan. Tråkigt att vissa ska missunna den andre glädjen att ha vänner. Nyinflyttad i Tibro är jag, Flyttade till min älskade sambo. Fick kontakt med Linda för ett bra tag sen. Men vi hade så mycket att ordna med så vi hann aldrig träffas då. Men NU.. Så har vi lyckats få den tiden. Och vi stormtrivs tillsammans. Helt underbart. Tänk om alla kunde låta oss njuta av den glädjen. Fast viktigast för oss är att VI mår gott av att ha varandra. KRAMEN min käre älskade vän Linda. Din VÄN Marie-Louise.

Det kan ju vara så att man måste rensa lite.

Och nej KARLSSON.. JAG har INTE tagit Linda ifrån er.. Hon väljer ju själv hur hon vill leva och vilka hon umgås med.. Och jag har lika LÄTT/SVÅRT som alla andra att åka till Linda på KSS och hälsa på.. Jag får sätta mej på bussen som alla andra.

Blir så trött på denna avundsjukan.

2012-03-07 @ 08:37:14
Postat av: Marie-Louise

Tråkigt med att man INTE kan stå för sina åsikter.SLUTA RÖKA..Varför??

Det lilla Linda röker är ingen större ekonomisk kostnad. Hon har INGET annat som hon slänger ut pengar på.. Godis, bio, saker, kläder eller annat.

Så ca 1½ ask i veckan är ingenting.Hon kommer säkerligen sluta när tiden för det är inne.. No problemas..Så sluta koma med dessa kommentarer.Kaffe kan Linda dricka i små små smuttar åt gången. Då kommer de inte upp. Att det fungerar med kaffe är en svår fråga.. Man hoppas det skulle fungera med annat oxå..

2012-03-07 @ 08:43:23
Postat av: Karlsson

Miss unnar inte att ha en vän som dig. Vill henne det bästa. Men nu är man blockad här i från. Varför linda? Du kunde ju va så pass ärlig och ge mig ett svar på varför? Men du anser väl att ja inte funnit där när du har behödt mig. Men tyvärr så går min son först. Önskar dig all lycka. Tråkigt att du valde bort mig även denna gången. Kram kram.

2012-03-07 @ 20:31:14
Postat av: Linda, blogg ägaren

Marie..

Jag har inte blockat någon från något ställe!

Som sagt jag valde att ta bort ALLA jag inte skriver dagligen med från fb då det är mkt som händer och jag vill inte att folk pratar om mig och mitt så det är inte många jag har kvar på fb.

Det tråkiga är marie att du har tid att bli upprörd över att jag tog bort dig på fb, men inte tiden att skriva och fråga hur det är?

Jag vet att din son går först, mina barn går oxå först förutom just nu då jag går först för att jag ska överleva... men jag har heller aldrig sagt att du inte har fått ta med din son, och du har ju ork och tid att träffa andra så då kan ju jag bara ställe en mot fråga, du sa vi skulle va vänner för alltid denna gång men ändå har du aldrig tid för mig, om så bara för att ses 10min eller skicka ett sms/mail.

Jag vill absolut inte bråka eller vara ovän med dig men just nu har jag inte orken att kämpa för att få dig att vilja va min vän, jag måste klara detta först.

Jag önskar dig oxå all lycka och att du Aaron och Marcus ska va lyckliga tro inget annat....

2012-03-08 @ 08:09:40
Postat av: Karlsson

Älskade älskade linda. Ja har skrivit till dig på face men du svar mig inte. :( jag vet att du går först just nu vilket skulle ha hänt för länge sen. Du måste bli frisk. Du jag ville inte störa dig då du sa att du va så dålig. Du behövde vila sa du. Men vi ses när du kommer hem gumman. Eller om du är kvar den 20 kanske vi ses? Älskar dig. Kram

2012-03-08 @ 10:34:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Totalt

Denna månad

Denna vecka

Idag

Online
RSS 2.0