Kommer vara med i en tidning......... igen ;)

Man kan ju undra om jag blivit en mediahora?
Nej det har jag faktiskt inte blivit, men det jag har varit med i innan var ett rop på hjälp att ngn kirurg där ute skulle se det och vilja hjälpa mig.
Anledningen till att jag är med denna gång är faktiskt för att berätta min historia min verklighet mitt liv.
Jag trodde alltid jag va ensam i att må så här tills efter kallafakta då jag inser att det fanns så MÅNGA där ute..
Och med denna artikel hoppas jag att alla tänker en till hundra gg innan ni beslutar er för att göra det och att det inte alls är att välja den enkla vägen och det kan faktiskt gå fel, gå riktigt illa... men det kan ju givetvis även gå riktigt bra och man får tillbaka ett liv man saknat, man måste dock tänka på båda sidorna.
Plus att jag vill att dom som tror dom är ensamma där ute faktiskt inte är det utan vi är många och att man får skriva till mig jag kan finnas som stöd för hur det än är så är det underbart att ha någon som faktiskt förstår....
Tidningen det gäller är Allers, jag återkommer då jag vet vilket datum den kommer ut =)

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Det är BRA vännen,kram till dej

2012-05-16 @ 10:28:58
URL: http://elligrta.bloggo.nu
Postat av: Mille

Hej!



Du har valt en bra tidning tycker jag! Många som läser även äldre som faktiskt blir upprörda och kanske vågar säga sin mening om detta.

Jag prenumererar på tidigen MåBra och i förra numret (tror jag det var) skrev de just om gastric bypassoperationer om hur BRA de är. Visst är de bra men alla operationer har en baksida och den visas aldrig upp.

Jag och ett par vänner har diskuterat om dessa "fetmaoperationer" och kommit fram till att det är ingen som vet vad som händer dessa patienter om 10 år, finns ju ingen forskning och statistik än. Du är ju där nu (om jag förstått det hela rätt) ungefär 10 år sedan operation.

Detta är det samma som dieten/livstilsförändringen LCHF!!! vad händer om 20 år när dessa människor ätit FETT men inga kolhydrater som är hjärnans bränsle... Ingen vet...



Tillbaks till operationen... Dessa görs på löpande band idag, typ åtta per vecka på vissa sjukhus är det säker fler. Jag vet att för ett par år sedan var man tvungen att ha prövat olika "dieter" för att få en operation men idag behövs inte det. De som inte behöver detta är kanske motiverade till operation men inte till den förändring som sker i kroppen. Jag tycker det är hemskt att (som jag tycker) denna sista utväg (operation) är SÅ lätt att få idag.

Jag tycker att du kanske ska ta kontakt med tidningen MåBra och berätta om baksidan av denna operation så att läsarna som känner någon som känner någon som vill/ska opereras kan tala om för dem att det finns en baksida som för vissa är fruktansvärd!!!



Gör detta om du orkar förstås...



Kram på dig och hoppas din artikel i Allers kommer att nå ut till människor som faktiskt behöver veta detta!



Lycka till och kramar till dig!!! =)

2012-05-16 @ 10:31:18
Postat av: Lotta

Hej !

Kul att höra ifrån dig och att du låter lite upprymd av något spännande.

ha det bra !

kram

2012-05-16 @ 23:21:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Totalt

Denna månad

Denna vecka

Idag

Online
RSS 2.0